Bababútorok - Kiságy, pelenkázó, matrac Hófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal

AKCIÓK Bababolt kereső Babalista Eseményemlékeztető

Hófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal

Hófehér babaszoba pelenk&#   ;zós babaággyalHófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal (Bababútorok - Kiságy, pelenkázó, matrac) Hófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal Hófehèr komplett babaszoba.

Pelenkázós kombi heverőnek is átalakítható babaàgy
Pelenkázó komód
Baba szekrény

Kombinált kiságyunk megfelelő választás kisebb babaszobák berendezése során, hiszen egyszerre kombinálja a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázószekrénnyel, ám jóval kisebb helyet elfoglalva, mint a két bútordarab külön-külön.

A kiságy fekvőfelülete 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, addig a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető. Rácsaiból 2 oldalpálca könnyen kivehető, ennek köszönhetően, ha gyermeke már önállóbb, egyedül ki-be járkálhat, így nem szükséges mindig kisegíteni őt onnan. Eközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverőn, hiszen így a rácsoknak köszönhetően nem gurul le.

A pelenkázószekrény jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető. A síneken futó ágyneműtartó pedig még praktikusabbá teszi a terméket, segítve a kényelmes tárolást. A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázószekrény eltávolítása után egy ifjúsági heverővé és egy éjjeli szekrénnyé alakítható. Az ágy könnyedén átalakítható, amihez nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.

106-os pelenkázó szekrény mintával

A szekrény eltolható pelenkázófeltéttel van ellátva, .
A feltét könnyedén eltávolítható, ekkor a pelenkázó egy esztétikus és vidám komóddá alakul át.
pelenkázó lap mérete 70x 66 cm
Külső méret feltét nélkül: 85 x 107 x 43,2 cm (magasság x szélesség x mélység)
Külső méret feltéttel: 97,6 x 107 x 73.2 cm (magasság x szélesség x mélység)


A komplett babaszoba fontos eleme a szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre.

Állószekrény kényelmesen pakolható és praktikusan kihasználható. Az ajtó mögött polcok és vállfaakasztó egyaránt megtalálható, alul két fiók segít abban, hogy minden dolog a helyére kerüljön. Lekerekített formái és hófehér színe eleganciát, míg mart csillagos mintája vidámságot csempész minden gyerkőc szobájába. szabadon változtathatók az ajtók mögötti polcok és akasztók elhelyezkedése, ahogyan az a legpraktikusabb Ön és gyermeke számára. Az ajtó gázcsillapítású, önzáró pánttal felszerelt.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.


MÉRETEK (MAGASSÁG X SZÉLESSÉG X MÉLYSÉG)
Bal szekrény mérete: 188.3 x 60 x 52.3 cm
Jobb szekrény mérete: 188.3 x 60 x 52.3 cm


Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló termékek
Raktáron *tájékoztató jellegű információ Babaholmi olcsón Budapest XVIII. Hófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal Akciós ár:
275000 Ft

Irány az üzlet

Bababútorok - Kiságy, pelenkázó, matrac

Vissza az előző oldalra
 

Aktuális oldal: Hófehér babaszoba pelenk&# ;zós babaággyal (Bababútorok Kiságy, pelenkázó, matrac)

AdChange ingyen reklám
Hófehér babaszoba pelenk&#   ;zós babaággyal Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign